Witmakers

Monumentaal bedrijfsverzamelgebouw voor ondernemers die creatief bezig zijn binnen hun vakgebied.
hosting maatwerk ontwerp website

Over Witmakers

Witmakers presenteert zichzelf als een inspirerende kantoorruimte in de binnenstad, met genoeg ruimte om lekker gefocust te kunnen werken. Witmakers is gevestigd in een een monumentaal pand uit 1700 en ligt op 4-5 minuten loopafstand van het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouwenplein. 

De doelgroep van Witmakers bestaat uit serieuze ondernemers met 1 tot ongeveer 6 werkplekken, die creatief bezig zijn binnen hun vakgebied. Dat zijn dus niet alleen grafisch vormgevers, maar kan ook een innovatieve accountant, architect, programmeur, zorgverlener of financieel adviseur zijn. 

Witmakers biedt een professionele werksfeer in een informele setting waarbij de balans tussen gezellig met een kop koffie praten op de gang en rustig werken wordt gezocht.

Wij hebben heeft samen Concept* Cloudt en de eigenaar van het pand het concept Witmakers gevormd. 

Inspirerend en informatief

Om Witmakers ook online een mooie plek te geven hebben wij een website ontwikkeld. De website moest een mix zijn van inspiratie en informatie. Zo worden de faciliteiten, het concept en de kantoren uitgelicht maar heeft de bezoeker uiteraard ook de mogelijkheid om te zien welke kantoren er vrij zijn en een bezichtiging te plannen. Hiervoor hebben we een interactieve kaart gemaakt die op schematische wijze een overzicht geeft van de kantoren in het pand.

Opvallend

Naast de online aanwezigheid van Witmakers hebben we er ook voor gezorgd dat het pand van buiten goed opvalt. Hiervoor hebben we vlaggen en raamstickers ontworpen. Om bezoekers te helpen hebben we ook informatiebordjes en de bewegwijzering in het pand voor onze rekening genomen. De vlaggen, stickers en borden zijn vervolgens vakkundig vervaardigd en geplaatsts door Gadet Signmaking.

Ook op zoek naar maatwerk?

Of u nu een website met interactieve kaart of bewegwijzering voor een pand nodig heeft. Met maatwerk weet u zeker dat uw vraagstuk volledig kan worden beantwoordt. Uw idee is uniek, dus het eindresultaat zou dat ook moeten zijn. Toch?

Lees meer over maatwerk