Waar techniek en ambacht samenkomen
Bakkerij Paulissen | app development en meer

Wij helpen Bakkerij Paulissen techniek optimaal in te zetten

De geur van vers brood, overal waar je kijkt heerlijk gebak… wie wordt daar nu niet blij van? Bakkerij Paulissen is al sinds 1981 een begrip in Maastricht, en met een goede reden: ondanks hun explosieve groei blijft dit familiebedrijf vasthouden aan haar ambachtelijke werkwijze en rijke historie. Onze digitale oplossingen dragen hier aan bij.

Je zou misschien denken dat het bakkersambacht en de digitale, online wereld geen goede combinatie kan zijn. Dat is dan ook onze uitdaging: wij helpen Bakkerij Paulissen om techniek op zo’n manier in te zetten dat deze een bijdrage levert aan hun bedrijfsprocessen en visie. Zonder dat de techniek die heerlijke broodjes in de weg zit. Techniek moet namelijk – zo vinden wij – ondergeschikt zijn en de mens helpen om zich te richten op hun specialisatie. Het beantwoorden van de vraag van Bakkerij Paulissen staat hierin centraal: hoe kunnen we blijven groeien en kwaliteit blijven leveren zonder hierbij in te moeten leveren op de persoonlijke relatie van een familiebedrijf?

Wat begon als het realiseren van een nieuwe marketingsite, heeft zich ontwikkeld tot het bedenken van digitale oplossingen voor het gehele bedrijf. De door ons ontwikkelde software heeft raakvlakken met bijna alle bedrijfsprocessen: klanten bestellen via onze smartphone apps en de productie wordt aangestuurd door een maatwerk koppeling met de webshops. Hierbij bedienen we zowel de zakelijke als de consumentenmarkt, elk met hun eigen, geoptimaliseerde customer journey en functionaliteiten. Omdat we Bakkerij Paulissen kunnen ondersteunen met software op maat kunnen we voor een optimale gebruikservaring zorgen, vanaf de watertandende foto van die mooie croissant tot de pushnotificatie met de aflevertijd.

"Als innovatieve en toekomst-bestendige organisatie wil je soms buiten de lijntjes kunnen kleuren"

Natuurlijk is er standaardsoftware voor het bakkersgilde die zou kunnen worden ingezet, maar deze is en blijft precies dat: standaard. Als innovatieve en toekomstbestendige organisatie wil je soms buiten de lijntjes kunnen kleuren om concurrentie voor te blijven. Daarbij hebben de keuzes die je nu maakt grote invloed op de mooie ideeën die in de toekomst worden bedacht. Door onze technische achtergrond kunnen we dit goed inschatten en een advies geven dat op de lange termijn voor zo min mogelijk beperkingen zorgt. Dit, gecombineerd met een goede bewaking van de kernwaarden van Bakkerij Paulissen maakt dat we de beste combinatie van twee werelden kunnen maken.

En, laten we eerlijk zijn: wat is nu leuker dan “kwaliteitscontrole” bij een bakker?

Vic D'Elfant
projecteigenaar
Opdrachtgever
Bakkerij Paulissen | app development en meer
Bekijk marketingsite
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op