't Preuvenemint

Hét culinaire evenement van Nederland, ieder jaar in augustus in Maastricht.
app consultancy hosting maatwerk ontwerp website

Proeven doe je ook online

Als trotse hoofdsponsor van 't Preuvenemint verzorgen wij al enkele jaren de digitale communicatie rondom het bekendste culinaire evenement van Maastricht. Naast een website met daarop alle informatie voor bezoekers en deelnemers hebben we ook de app gemaakt die het voor bezoekers nog makkelijker maakt om alles ter plekke te vinden.

De PreuveneApp

De PreuveneApp biedt alles om voor, tijdens én na het evenement op de hoogte te blijven van alles rondom het evenement. Middels een makkelijk te bedienen menu kan worden gewisseld tussen nieuws, deelnemers, programma, een kaart en een overzicht van sponsoren. Bovendien is de app zo gebouwd dat we elke jaar nieuwe functionaliteiten nóg sneller kunnen toevoegen.

Stijn Coolen

Stijn Coolen

Developer

De PreuveneApp is ook offline te gebruiken omdat we alle informatie die wordt opgehaald ook offline op het toestel opslaan. Zo heeft u altijd de laatste informatie bij de hand, ook als er op 't Vrijthof even geen internetverbinding beschikbaar is!

Ook een app?

Tegenwoordig is een app redelijk snel te maken. Met de komst van nieuwe platformen is ook het maken van aparte apps voor iOS en Android (grotendeels) verleden tijd. 

Het belangrijkste blijft echter een goed plan, wat maakt uw app uniek? Heeft de gebruiker een duidelijk voordeel bij het gebruiken van de app of kan hij of zij ook hetzelfde op uw website? Wij denken hier graag over mee!

Neem contact op