FRAIL-AF scholing

Slimme, maatwerk online scholing voor huisartsen
hosting maatwerk ontwerp website

Het onderzoek

In het FRAIL-AF onderzoek wordt onderzocht of kwetsbare ouderen met atriumfibrilleren (onregelmatig kloppen van het hart) geholpen zijn bij gebruik van een ander antistollingsmidde.

FRAIL-AF is een samenwerkingsverband van huisartsen, cardiologen, vasculair internisten, trombose-artsen, en andere specialisten. Deze scholing is bedacht en opgezet vanuit het Julius Centrum van het UMC Utrecht.

MIDDAG realiseerde in opdracht van dit samenwerkingsverband een maatwerk scholing (e-learning omgeving). Deze scholing wordt gebruikt door artsen en geïnteresseerden om zich te verdiepen in het onderzoek.

Scholing op maat

De scholing bestaat uit verschillende thema's met elk een aantal dia's en bijbehorende vragen en een kennisquiz. Door het met succes afronden van de kennisquiz kan een BIG-geregistreerde huisarts punten verdienen voor zijn/haar BIG-register. De scholing is door de beheerder volledig naar wens in te richten. Zo kunnen er bijvoorbeeld afbeelding en externe links aan de dia's worden toegevoegd. Maar ook het aanpassen van de kennisquiz behoort tot de mogelijkheden.

Koppeling met BIG-register

De scholing is gekoppeld met het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) zodat we kunnen controleren of een gebruiker is geregistreerd en punten kunnen toekennen bij het succesvol doorlopen van de scholing.

Maastrichtse samenwerking

Naast de scholing hebben we voor het FRAIL-AF onderzoek ook een website met infomotions gemaakt. De infomotions zijn gemaakt door onze vrienden van Hout video.

Ook een scholing of e-learning laten maken?

 

Neem contact op