Bakkerij Paulissen

De meest innovatieve bakkerij van het zuiden.
hosting maatwerk ontwerp website

Bakkerij Paulissen in een nieuw jasje

Met ons nieuwe ontwerp en fotografie van Guy Houben hebben we van de nieuwe website van Bakkerij Paulissen een modern én ambachtelijk ogend platform gemaakt. Bij het ontwerp en de bouw hebben we rekening gehouden met de mogelijkheid om in de toekomst makkelijk te koppelen met een webshop, app of andere digitale platformen. Zo maken we van Bakkerij Paulissen dé meest innovatieve bakkerij uit het zuiden!

Vers brood met een druk op de knop

De website maakt het de gebruiker makkelijk om snel brood of gebak te bestellen. Nu gaat dit nog via een gebruiksvriendelijk formulier, de website is echter zo ingericht dat we in de toekomst snel kunnen koppelen met een webshop of app.

Kim Verseijden

Kim Verseijden

Designer

Door de grote foto's op de website waarin u de bakker aan het werk ziet wordt u als bezoeker meegenomen in het verhaal van Bakkerij Paulissen. U waagt zich in een ambachtelijke bakkerij waarbij de geur van vers brood u verwelkomt, en dat online! Echte merkbeleving.

Hoe is uw online merkbeleving?

Goede fotografie of video en sterke teksten helpen om uw merk ook online tot zijn recht te laten komen. Maar het begint met het verhaal van uw bedrijf. Waarom doet u wat u doet en wat is de kern van uw activiteiten?

plan een gesprek