Klanten

Nieuwe website voor Tripels Advocaten

Tijdens het 150 jarig bestaan van Tripels Advocaten werd het nieuwe logo gepresenteerd. Een nieuwe website, die een verlengde moest zijn van dit nieuwe logo, kon niet uitblijven. MIDDAG mocht ermee aan de slag. Vandaag lanceren we deze nieuwe website, bekijk het hier.

Aan de slag

De opdracht bestond niet alleen uit het aanpassen van het design. Ook de structuur van de website werd flink aangepakt. We zijn gestart met het maken van een sitemap om die structuur te verhelderen en alle belangrijke informatie een goede plek te geven. Daarna hebben we de nieuwe huisstijl vertaald in een nieuw design voor de website. In de tussentijd werd er nieuwe fotografie en een bedrijfsvideo gemaakt die een prominente rol spelen op deze nieuwe website.

Het resultaat is een website waarmee de bezoeker binnen enkele muisklikken uitgebreide informatie over de advocaten, specialisaties, kantoor, werkwijze en het laatste nieuws kan vinden. Wij zijn blij met het resultaat.

George van Zeijl: “Onze website was aan een update toe en na een fijne samenwerking met MIDDAG zijn wij trots op het eindresultaat.”

Bekijk alle updates