Samen zijn wij MIDDAG

Er vallen harde klappen bij veel ondernemers. Het virus heeft niet alleen onze gezondheid te pakken, maar ook onze financiële gezondheid heeft een grote uitdaging.

Alhoewel het lijkt dat ondernemen stilvalt, is dit juist de tijd om creatief te zijn om omzet te borgen. Wat wij ons kunnen voorstellen is dat sommige creatieve ideeën onmogelijk lijken omdat techniek nodig is en dit inrichten vaak de nodige uren kost, en dus geld. Daar hebben wij iets op bedacht.
MIDDAG maakt succes toegankelijk, ook in lastige tijden. Is het niet door de daadwerkelijke uitvoering, dan wel door jou advies te geven en/of te begeleiden bij de juiste oplossing. In deze tijd sta je meer dan ooit samen sterk en... SAMEN MIDDAG.
HOE DIT WERKT
Je loopt misschien met het idee om je onderneming van offline naar online te verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een bezorg/afhaal website voor de horeca, het faciliteren van een afspraak op afstand voor een therapeut of een webshop voor retailers.

Tijdens een MIDDAG-kwartiertje leg je jouw idee aan ons voor. Dit is een gratis gesprek waarin wij het idee aanhoren en diezelfde MIDDAG nog met een voorstel komen. Het voorstel is gebaseerd op advies en begeleiding. Wij zetten vervolgens de eerste stappen en jij bent good to go. Door deze aanpak vul je jouw vrij gekomen uren efficiënt in en met onze begeleiding zet je binnen no-time jouw idee op poten.

EN NU
Neem contact met ons op, plan het MIDDAG-kwartiertje en we spreken elkaar snel!

Let op:
We wijken met deze aanpak af van onze normale procedure. We kiezen voor een stabiele, maar toch simpele oplossing zodat tijd gespaard wordt en we snel kunnen handelen.

Team

Kim Verseijden
Visueel strateeg
Vic D'Elfant
Technisch strateeg
Ellis Visser
Conceptueel strateeg
Stijn Coolen
Ontwikkelaar
Bahco
Stress mediator

met trots werken wij o.a. voor...