Diensten

Jouw klant wil vooruit. Jouw klant wil verrast worden. Jouw klant is constant in beweging. Kortom: de markt is uitdagend en jouw organisatie staat voor deze uitdaging.

MIDDAG helpt organisaties die van uitdagingen houden en zichzelf durven te ontwikkelen. Want daar, buiten die comfort zone, gebeuren mooie dingen, groei je en maak je écht het verschil. Hoe MIDDAG dat doet? Dit zijn onze diensten:

Advies

Een brainstorm maakt duidelijk wat de wensen zijn en wat de doelgroep nodig heeft. Wij ontwikkelen een briljant idee, een passende strategie of ontwikkelen een concept dat het uiteindelijke (digitale) doel gaat dienen. Wij adviseren én begeleiden digitale transities.
Brainstorm
Strategie
Design voorstellen
Technische ondersteuning

Creatief

Geen activatie zonder goed merk. Geen spraakmakende website zonder gelikt design. Geen succesvolle app zonder eenvoudige interface. Wij denken net een stapje verder omdat we weten wat de doelgroep aanspreekt en wat (digitaal) werkt. Dat is uniek.
Branding
Grafisch ontwerp
UX/UI
Prototype

Digitaal

Hier komen wij vandaan en hebben we vanzelfsprekend veel ervaring. Met een beetje schaamrood op onze kaken durven wij te zeggen dat wij hierin uitblinken. Wij bouwen niet alleen in bestaande platformen, wij bouwen ook zelf. En dat maakt ons oneindig flexibel en is er dus voor iedere uitdaging een oplossing.
Web development
App development
Hosting
Testen

Lancering

Alle middelen zijn vormgegeven en gebouwd. Nu is jouw organisatie echt klaar voor het grote publiek. Maar hoe bereik je dit publiek? Wij zoeken het uit en maken een passend plan om voor jouw organisatie echt impact te creëren. Behalve het uitvoeren van dit plan blijven we ook actief met je mee zoeken naar nieuwe kansen.
Monitoring
Data-analyse
(social) media beheer
Campagne

Outsourcing

Zoek je (tijdelijke) uitbreiding van het team om bijvoorbeeld een digitale oplossing te ontwikkelen of verder te innoveren? Bij ons kun je voor een vast uurtarief gebruik maken van onze code tovenaars.
Mogelijkheden bespreken?

met trots werken wij o.a. voor...