Diensten

Onze diensten zijn te verdelen in 3 fases, namelijk: Advies, Ontwerp en Techniek.  
Welke een bedrijf doorloopt is echter afhankelijk van het vraagstuk. We gaan in gesprek met een bedrijf en bepalen vervolgens de stappen die we moeten zetten voor het beste resultaat.

Advies

Zodra wij een goed gesprek hebben gevoerd met het bedrijf, duidelijk is wat de wensen zijn en wat de doelgroep nodig heeft, stellen we een advies op. We bepalen samen met het bedrijf een passende strategie en ontwikkelen een concept dat het uiteindelijke (digitale) doel moet dienen. We adviseren én begeleiden digitale transities. Daarnaast helpen we ook bij het continueren van het plan.
Concept
Aan de hand van een brainstorm inventariseren we wat de wensen van het bedrijf zijn, we vragen de bedrijfsdoelstellingen uit en leggen de behoefte van de doelgroep onder de loep. Deze informatie bundelen en vertalen we in een concept. We adviseren over de best passende aanpak en invulling om de doelen te bereiken.
Go-to-market
Naast de ontwikkeling van de best passende technologie, denken we ook na over de manier waarop we de aandacht trekken van de doelgroep zodra het nieuwe platform live gaat. Dit kan middels verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van social media, advertentiecampagnes en offline-toepassingen.

Ontwerp

Wireframing
Om een ontwerp specifieker en levendiger te maken, vertalen wij het naar een wireframe. Dit is een eerste, uitgebreidere omschrijving en/of schets van het eindproduct.
UX Design
Ook wel ‘user experience design’, is het ontwerpgebied dat zich richt op de totale gebruikerservaring. Aan de hand van o.a. statistieken en analyses wordt gekeken hoe een gebruiker websites, applicaties en web toepassingen ervaart. Op basis van die specifieke gegevens kunnen we een gericht ontwerp maken.
UI Design
Ook wel ‘user interface design’, is het ontwerpgebied dat zich richt op het contactpunt tussen aangeboden producten of diensten en de potentiële klant. Er wordt gekeken naar digitale elementen die de doelgroep prikkelen. Een passende lay-out en/of sfeer wordt doorgevoerd in het ontwerp.
Prototyping
Om te checken of ons ontwerp technisch haalbaar is maken wij, aan de hand van het wireframe, een prototype. We creëren zo bovendien de mogelijkheid om verbeteringen door te voeren indien nodig.
We ontwerpen, naar aanleiding van het advies, een digitale oplossing op maat. Hierbij maken wij gebruik van een aantal specifieke technieken.

Techniek

Op basis van het ontwerp realiseren we passende applicaties. Dit met behulp van bestaande techniek of nieuwe digitale producten die we zelf bouwen. Onze expertise bevat een breed spectrum aan digitale vaardigheden, namelijk:
Web development
Hieronder valt alles wat te maken heeft met het realiseren van een website en andere webapplicaties. Denk hierbij aan webdesign, maar ook het programmeren en beheren van de webservers.
App development
Het ontwerpen, ontwikkelen en/of implementeren van mobiele applicaties. Deze techniek is dus specifiek gericht op apps voor mobiele telefoons en tablets.
Development
Of een web- en app toepassing de beste oplossing is komt voort uit de advies- en conceptfase. We bouwen zelf en dat betekent dat we op iedere vraag een oplossing hebben. We kijken wat het beste past en maken een plan. De technologie regelen wij.
Testen
Het gebouwde digitale product moet natuurlijk optimaal werken. Om deze reden zullen wij de gebouwde applicaties uitvoerig testen op o.a. gebruiksvriendelijkheid, snelheid en vindbaarheid.

Live, wat nu?

Indien je na afloop van het realiseren van de digitale oplossing behoefte heeft aan algemene support, doorontwikkeling, monitoring en social media beheer dan kunnen wij daar natuurlijk ook in voorzien. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Detachering

Zoek je (tijdelijke) uitbreiding van het team om bijvoorbeeld een digitale oplossing te ontwikkelen of verder te innoveren? Bij ons kun je voor een vast uurtarief gebruik maken van onze code tovenaars.
Mogelijkheden bespreken?

met trots werken wij o.a. voor...