Bedrijf

Uw idee is uniek. Het eindresultaat moet dat dus ook zijn.

Diensten

Het moeilijkste bij een project is om inzicht te krijgen in alle mogelijkheden die (technisch) bestaan. Daarom werken wij volgens de filosofie dat techniek nooit leidend mag zijn in de uitwerking van uw idee. Uw idee is uniek, dus het eindresultaat zou dat ook moeten zijn. Toch?

Het gebruik van standaardsoftware doet in veel gevallen de oplossingsrichting op voorhand al sturen. Dit vinden wij verkeerd. Wij starten met een blanco canvas, en kijken dan welke technische oplossing het beste daarbij past. Volledig maatwerk, een CMS zoals Craft of misschien is een flyer voldoende?

MIDDAG kan u van dienst zijn bij het volledige traject of als u wilt ook slechts een aantal onderdelen daarvan. Zo kunnen wij bijvoorbeeld advies geven over uw product en de technische (on)mogelijkheden, het uitwerken van uw applicatie als wireframe of het daadwerkelijke ontwerp daarvan.

Door onze ruime ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties in het open source Symfony framework en Craft CMS kunnen wij ook de technische realisatie voor onze rekening nemen. Samen met onze partner TRUE zorgen wij tevens voor de bijbehorende hosting.

Het team

Vic D'Elfant
Vic D'Elfant Eigenaar & software architect
Kim Verseijden
Kim Verseijden Eigenaar & interaction designer
Stijn Coolen
Stijn Coolen Developer
Bahco de kantoorhond
Bahco de kantoorhond woef!

Modus operandi

Wij vinden dat software met veel knoppen en functies niet leuk is om te gebruiken. Teveel keuzes maakt iets dat tijd hoort te besparen juist ingewikkeld en moeilijk om te leren. Wij doen dat anders: wij maken software met minder keuzes. Maar deze zijn dan wel slimmer gemaakt. En daarom is ónze software veel leuker om te gebruiken dan die van de concurrentie. 

Lees meer over onze visie op maatwerk software.

Consultancy

Door onze ruime ervaring in het ontwikkelen van maatwerk software en onze duidelijke visie hierop kunt u MIDDAG ook inzetten als consultant. Wij hebben hierbij de beschikking over al onze disciplines als interaction designer en software architect.

Gaat u een aanbesteding publiceren en heeft u technisch advies nodig om het Programma van Eisen zo goed mogelijk te concretiseren? Hier helpen we u graag mee.

Meer weten over de mogelijkheden om ons in te zetten als consultant? Neem contact op met onze software architect.

Vic D'Elfant
Vic D'Elfant Eigenaar & software architect
Mail Vic of bel 043 311 211 4

Kom ons team versterken

Backend PHP developer 32-40 uren in Maastricht
Lees meer